Jensen & Co - GG SuperFiber Linfrø og solsikkefrø - Klibrød

GG Lin- & solsikkefrø

Godt og sprøtt klibrød med 28% fiberinnhold. Klibrødet er laget av kun norske ingredienser og bakt i bakeriet i Larvik. Det er basert på hvetekli, linfrø og solsikkefrø. Et godt og sunt alternativ til vanlig knekkebrød.

Hvetekli

  • Det ytre lag av kornet; frøskallet og de ytre lag av kjernen
  • Inneholder 50-60% fiber og er den viktigste kilden til kostfiber i norsk kosthold
  • Inneholder uløselige fiber og bidrar til god fordøyelse og forebygger sykdom

Linfrø

  • Er rik på flerumettede fettsyrer, folat, kalsium, kalium, magnesium og noe jern
  • God kilde til naturlige antioksidanter og kostfiber

Solsikkefrø

  • God kilde til protein, flerumettede fettsyrer og vitamin E, folat og en rekke mineraler
  • Gir god smak og tyggemotstand

Relatert