Hvordan kan nye emballasjeformater minske matsvinnet?

I Norge kaster vi store mengder fullt spiselig mat hvert år. De private husholdningene står for mer enn halvparten av dette. 38 % av alle norske husholdninger består av aleneboende*. Nye emballasjeformater kan bidra til å senke matsvinnet.

Bonduelle lanserer tre nye småformater av mais, kikerter og røde kidneybønner som er tilpasset mindre husholdninger. På dansk heter de «Det lille TWIST». De små boksene gir også mulighet for individuelle måltidsløsninger i en større familie. Hver enhet inneholder to porsjonsbokser som er enkle å åpne.

Ett måltid – én boks – ingen rester

Mais, kikerter og røde kidneybønner er veldig anvendelige og tilfører både smak og viktige næringsstoffer til en mengde matretter. Kikerter og kidneybønner er kjent for sitt høye fiber- og proteininnhold. Mais fra Bonduelle er blant de mest næringsrike maissortene du finner i norske butikker.

Bonduelle mais 2 pk mini TWIST, 2 x 75 g
Bonduelle kikerter 2 pk mini TWIST, 2 x 80 g
Bonduelle røde kidneybønner 2 pk mini TWIST, 2 x 80 g

Mais og kikerter er tilgjengelig hos Meny, Spar, Bunnpris og Joker
Mais og røde kidneybønner er tilgjengelig hos alle Coop-butikker.

Pris ca. kr 20,- pr. 2 pk.

Bonduelle – alltid i sesong

Bonduelle er helt siden 1853 et familieeid fransk selskap som er ledende innen foredling av grønnsaker på verdensbasis. I Norge kjenner de fleste Bonduelle som gourmetspesialisten innen grønnsakshermetikk med mais og belgfrukter. Avansert dampteknologi sikrer høy kvalitet, fordrer lite lake og med enkel boksåpning er grønnsakene klare til bruk. Enkelt og smakfullt.