Jakobsen Honning

Innovativ honning fra Jakobsens Honning

Nå blir det enkelt å velge den honningen man liker best!

Honning er gått fra å være noe som ble servert med varm melk ved forkjølelse til en ingrediens som hyppig brukes i oppskrifter og som søtning i varme drikker. Det er stor interesse for denne naturlige og smaksrike.

Jakobsens Honey fra Danmark er Nordens ledende leverandør av honning. Sammen med Jensen & Co har de utviklet en serie honning som gjør det enkelt for forbrukeren å velge den smaken man foretrekker, ved at smaksintensitet er merket på etiketten. En serie av tre produkter er utviklet, og er gitt navn som beskriver opprinnelse. Alle variantene har en myk og smørbar konsistens som gjør at det er enkelt å smøre på brødskiva.

  1. Blomstereng er en mild og snill honning, der biene har hentet nektar fra vilt-voksende blomster
  2. Fruktblomst er en honning med litt mer smak, der biene har hentet honning fra appelsintrær.
  3. Sensommer er en honning som er kraftig i smak og her har biene vært i skog og lyngheier (sensommer har ikke fått listing i dette vinduet, men er en del av konseptet).

Blomstereng vil finnes i COOP, Blomstereng og Fruktblomst vil finnes på Meny.

Innovativ nyhet: yoghurt-topping

I tillegg lanseres innovasjonen Jakobsens Yoghurt-topping. Dette er en blanding av agavesirup og akasiehonning, som smaker nydelig på for eksempel gresk yoghurt, enten alene eller sammen med litt granola. Passer også utmerket til smoothies og i baking, da det er en lettflytende søtning som også holder seg flytende i kjøleskap. Nå blir en lys og mild variant basert på akasiehonning (I konseptet fra Jakobsen finnes det en mørk og mer smakskraftig variant som ikke har fått listing i dette vinduet).

Relatert