Våre partnere

Ryvita

The Ryvita Company startet å bake knekkebrød i England i 1925 etter at Campbell Garratt fikk med seg en oppskrift etter et besøk i Sverige.

Ryvita bruker hele rugkornet og kverner eget fullkornsmel. Melet blandes med vann, bittelite salt og luft. Teknikken gjør at man ikke trenger gjær i knekkebrødene fra Ryvita, og det gjør også at knekkebrødene får en egen lett og luftig konsistens.

Ryvita er rugeksperten, og jobber tett med sine 24 rugbønder for å oppnå gode avlinger og bærekraftig drift.

I 2019 åpnet de et helt nytt bakeri i Pool. Her har de utviklet helt ny emballasje som gjør at du slipper smuler og rot i kjøkkenskuffen. Hver pakke inneholder porsjonspakker som gjør det enklere å ta med seg knekkebrød i veska eller i matboksen.

Ryvita har et bredt spekter av smakfulle varianter.

Velger du Ryvita, får du smakfulle og sunne måltider gjennom dagen. Lett å ta med!

Disse partnerne har vi i denne kategorien