Jytte relanseres og kommer i nytt design

Jytte-serien relanseres og kommer med ny forpakning og nytt design, med samme gode innhold.

I september lanserer vi nytt design for Jytte serien, men innholdet er det samme gode! Sammen med OlssønBarbieri og den franske illustratøren Jean Michel Trixier har forpakningene blitt laget som en hyllest til menneskene som sammen har utviklet serien til det den er i dag. Portrettene presenterer sentrale personer i Jytte sin historie. Du finner Jytte-mjølene med nytt design i butikken nå.

Finn det mjølet som passer best til din bakst

Arv Håndverksmjøl (tidligere Original) er en siktet mjølblanding av nøye utvalgte råvarer; ris, mais og bokhvete. Arv Håndverksmjøl er et flerbruksmjøl og er et utmerket alternativ til vanlig hvetemel og er idéelt for baking av kaker og brød. Mjølet ble kåret til Best i test i Diabetesforbundets Ernæringstest av glutenfrie melblandinger i 2015 – og det er en grunn til det!

Fibra Håndverksmjøl (tidligere Fibra Teff) er en siktet kostfiberrik mjølblanding av ris, bokhvete, mais og teff. Den er perfekt for brød og annen gjærbakst på grunn av sine gode bakeegenskaper som gir en smidig og luftig bakst.

Håndverksmjøl av Teff (tidligere Teff) er siktet mjøl laget av 100 % teff. Teff er et frø i gressfamilien med opprinnelse fra Afrika. Håndverksmjøl av Teff er proppfull av viktige næringsstoffer og er glimrende å blande inn i all bakst for en sunnere og mer næringsrik bakst. I tillegg er den nøkkelhullmerket.

Her finner du Jyttemjøl

Arv Håndverksmjøl får du i alle Coop Obs, Coop Mega, Extra, Meny samt i utvalgte Kiwi, Joker, Spar, Bunnpris, REMA 1000, Coop Marked og Coop Prix-butikker.

Fibra Håndverksmjøl får du i utvalgte Spar, Meny, Bunnpris og Rema-butikker.

Håndverksmjøl av Teff får du i utvalgte Spar, Meny og Bunnpris-butikker.

Spør kjøpmannen om du ikke finner produktene.