Et samarbeid for knasende vekst til knekkebrød

The Jordans and Ryvita Company (JDR) en del av Associated British Foods Grain Products Ltd, en av Storbritannias ledende matprodusenter, har nå inngått avtale om samarbeid med Jensen & Co.

Samarbeidet gjelder salg og markedsføring av Ryvita knekkebrød i det norske markedet fra 1. oktober 2018. Partene samarbeider allerede om salg av Dorset frokostprodukter.

Jensen & Co selger og markedsfører merkevarer til det norske dagligvare- og serveringsmarkedet, med fokus på naturlig sunnhet og matglede.

«Vi ser fram til dette samarbeidet, da det styrker oss på to av våre satsningsområder; knekkebrød og frokostprodukter,» sier Marianne Haslund, ansvarlig for nye merkevarer hos Jensen & Co. «JDR er en profesjonell samarbeidspartner med ambisjoner, som vi gleder oss til å skape resultater sammen med.»

Jensen & Co representerer i dag Leksands knekkebrød og GG Superfiber i markedet, og med Ryvita ombord, vil de bli nr 2 leverandør innen tørt brød*. Ryvita hadde en årlig omsetning til forbruker på 50,5 millioner kroner*. «Ryvita knekkebrød er rike på smak og er bakt uten gjær, og produktene vil på en fin måte komplementere det sortimentet vi allerede har i kategorien» sier Marianne Haslund. «På denne måten er Jensen & Co styrket i vårt arbeid med å være en spennende partner på frokostmåltid og mellommåltider.»

*Kilde: Nielsen Scantrack, Tørt brød, MAT uke 28/2018, salg i verdi