
GG Lin- & solsikkefrø
Godt og sprøtt klibrød med 28% fiberinnhold. Klibrødet er laget av kun norske ingredienser og bakt i bakeriet i Larvik. Det er basert på hvetekli, linfrø og solsikkefrø. Et godt og sunt alternativ til vanlig knekkebrød.
Hvetekli
- Det ytre lag av kornet; frøskallet og de ytre lag av kjernen
- Inneholder 50-60% fiber og er den viktigste kilden til kostfiber i norsk kosthold
- Inneholder uløselige fiber og bidrar til god fordøyelse og forebygger sykdom
Linfrø
- Er rik på flerumettede fettsyrer, folat, kalsium, kalium, magnesium og noe jern
- God kilde til naturlige antioksidanter og kostfiber
Solsikkefrø
- God kilde til protein, flerumettede fettsyrer og vitamin E, folat og en rekke mineraler
- Gir god smak og tyggemotstand
Relatert

Nylonvask

Coppola Pelati – Hele skinnfrie plommetomater
16. februar 2015/av rogerhenriksen
Herlige havrestykker fra Fria
17. september 2016/av sofiekbHistorie

Jensen & Co & Åmli satser sammen på pannekaker!
16. februar 2018/av Linda Christensen
Jytte

Ella’s Kitchen middagsretter vant DLF innovasjonspris 2012
31. august 2012/av rogerhenriksen
Sicilia

Gode glutenfrie nyheter til hele familien fra Fria
19. september 2017/av sofiekb
The Berry Company
Contact Persons
Cookies

Jensen & Co AS overtar salg og markedsføring av Hervik bærsaft og syltetøy i dagligvaremarkedet
20. januar 2020/av iren
The Berry Company fruktdrikker er nå tilgjengelig i Coop Mega
28. september 2020/av iren
Sunsweet pressemelding
14. september 2015/av rogerhenriksen
Odelia Steking Chili rapsolje
15. februar 2015/av rogerhenriksenStrategi og kategoriarbeid

Michel et Augustin kjeks – går fra fransk til engelsk tekst på pakningene
11. september 2015/av rogerhenriksen
Ella’s lanserer den Oransje
10. september 2015/av rogerhenriksen
Best Friend

Sunsweet

Rebel Kitchen relanserer sin serie med plantebaserte drikker
17. september 2019/av irenHei, verden!
8. mai 2017/av rogerhenriksenOm Jensen & Co

Visuelt Awards 2019 – Gull for redesign av glutenfritt Jyttemjøl i kategorien grafisk design
24. april 2019/av irenStrategy and category work

Mjälloms Havre Tynnknekke
21. februar 2015/av rogerhenriksen
Leksands bidrar med rene hestekrefter til Landskampen på TV2 fredager fra uke 33
19. juli 2021/av iren
Spennende Ella’s nyhet! Flerkornsringer bringebær + ferskener
1. februar 2016/av rogerhenriksen
Ella’s Kitchen lanserer supergo’e økologiske mellommåltidsprodukter + pulvergrøt
19. april 2017/av sofiekb
Jensen & Co- årets distributør 2014
11. november 2014/av rogerhenriksenSagt om Jensen & Co
Kunnskap & Co
Her finner du oss

Hervik

Jensen & Co og Rebel Kitchen inngår samarbeid.
2. mai 2019/av iren
Dream lanserer to nye nøttedrikker i fri for-kategorien!
25. april 2017/av sofiekb
Ella’s Kitchen deltok på Barnas Bislettdag 14. Juni 2015
16. juni 2015/av rogerhenriksen
Ny Ella’s gresktype yoghurt til de minste!
3. februar 2016/av rogerhenriksen
DOGA-merket 2019 tildelt til Holmen Crisp
10. februar 2020/av iren
Protein bar – tilgjengelig for alle og smaker godt!
3. mai 2019/av iren
Jensen & Co- årets distributør 2013
11. november 2013/av rogerhenriksen
Bonduelle bønner i saus
19. februar 2015/av rogerhenriksen
Nitor
Vi skaper salg

GG
Forbrukerinnsikt

Coppola Pomodorini – Hele cherrytomater med skinn
16. februar 2015/av rogerhenriksen
Ella’s Kitchen – Frukt + ris ferskener + pære
22. oktober 2019/av iren
GG Gressløk og pepper
22. september 2016/av rogerhenriksenVareflyt og matsikkerhet

Rebel Kitchen
Presse
Sales and growth opportunities
Våre partnere

Dorset Cereals – frokost med råbra råvarer
9. mars 2016/av rogerhenriksen
Mjälloms Rundt Tynnknekke
21. februar 2015/av rogerhenriksen
Ella’s Kitchen relanserer hele smoothie-serien
10. september 2015/av rogerhenriksenContact Persons
Knowledge & Co
Salg og vekstmuligheter

Carrinet

Holmen Crisp vant Bedriftsutvklingsprisen 2019
25. oktober 2019/av iren
Jensen & Co og Primar har inngått salgssamarbeid
8. februar 2021/av irenLedig stilling

Michel & Augustin lanserer nå Petites Baguettes
20. februar 2015/av rogerhenriksen
Mjälloms Rug Tynnknekke
21. februar 2015/av rogerhenriksen
Ny film fra North Sea Salt Works
20. mai 2016/av rogerhenriksen
Ny barnegrøt på vei inn i hyllene
20. oktober 2017/av sofiekbConsumer Insights

Valsoia og Jensen & Co – plantebasert gelato til det norske markedet med fokus på den gode smaken!
1. februar 2018/av Linda Christensen
GG Lin- & solsikkefrø
1. mai 2015/av rogerhenriksen
Ella’s Kitchen Flerkornspinner gulrøtter + Flerkornshjul cheddar linser
16. februar 2015/av rogerhenriksen
Ella’s Kitchen lanserer 2 smakfulle nyheter
10. september 2015/av rogerhenriksen
Ella’s Kitchen har lansert spennende mellommåltider for barn på farten
4. oktober 2018/av rogerhenriksenStrategy and category work

Ella’s Kitchen lanserer yoghurt for litt større barn!
7. mars 2016/av Roger Henriksen
Nyhet! Fruktpuré – Mango mango mango
2. februar 2016/av rogerhenriksenBeskyttet: Valsoia – draft
10. juni 2021
Leksands Bakerens beste – Fire kornslag
18. februar 2015/av rogerhenriksen
Åmli Innimellom
30. oktober 2020/av iren
Coppola Passata – Finmoste og silte tomater
16. februar 2015/av rogerhenriksenAktuelt

Coppola Polpa – Grovhakkede tomater
16. februar 2015/av rogerhenriksen
To smakfulle Fria nyheter til alle som lever glutenfritt!
30. september 2020/av iren
Coppola Polpa + Grønnsaker
26. september 2016/av rogerhenriksen
Weetabix

Havsnø flaksalt
17. februar 2015/av rogerhenriksen
Ella’s Kitchen Kjeks havre + Kjeks rosiner og Kjeks rosiner + spelt
16. februar 2015/av rogerhenriksen
Jo-Ni
Valsoia
Våre merkevarer

Thins – Smaksfull sofafavoritt fra Ryvita
16. mai 2019/av iren
*Åmli

En smak av sommer på klemmepose!
30. mai 2018/av Linda Christensen
KNASENDE WEETABIX MINIS MED HERLIGE SJOKOLADEBITER
6. oktober 2020/av iren
KoKo

Sproud plantebasert drikke lanseres i Norge!
3. mai 2019/av irenConsumer Insights

Sproud sjokolade
3. mars 2021/av iren
Valsoia
Vil du bli en av oss?

Astrid och Aporna

2 fruktige økologiske nyheter fra Ella’s Kitchen
15. mai 2016/av rogerhenriksen
Valsoia La Crema – nytt supergodt plantebasert sjokoladepålegg med hasselnøtt
17. september 2019/av irenDorset

Leksands Knäckebröd

Leksands Knekkepizza ® – Årets sprøeste nyhet i frysedisken
12. mars 2016/av rogerhenriksen
EnaGo

Jensen & Co har innledet samarbeid med norskdyrket byggkorn DUGA – det ekstra sunne byggkornet!
16. mai 2018/av Linda ChristensenSupply chain and food safety

Fria AB og Jensen & Co – Et samarbeid for fremtiden
22. september 2016/av sofiekb
Valsoia Krone-is – ny herlig 100 % vegansk is!
18. mai 2018/av Linda Christensen
Endelig en orntli‘ spiseklar grøt fra Ella’s Kitchen!
19. september 2016/av rogerhenriksenHjem

Odelia

Saftige Sunsweet svisker i ny boks
20. november 2020/av iren
Kontakt oss

Mjälloms Tunnbröd
Kontaktpersoner

Fria
Supply chain and food safety

2 nye klemmeposer fra Ella’s Kitchen
16. februar 2015/av rogerhenriksenSaid about Jensen & Co

Åmli Sjokoladekakerøre
Our Brands

Nyhet i Norge fra Bear
19. april 2017/av sofiekb
Et samarbeid for knasende vekst til knekkebrød
17. august 2018/av Linda Christensen
Moss Maltextrakt

Ryvita

Ella’s Kitchen

Jensen & Co har innledet samarbeid med Astrid och Aporna. Vi tar vegetarisk på alvor – det blir 100% moro!
2. oktober 2017/av Linda Christensen
Valsoia Sandwich – ny herlig 100 % vegansk is!
24. april 2019/av iren
Bonduelle deltok på IFormløpet
2. juni 2015/av rogerhenriksen
SPROUD
Said about Jensen & Co
Produktnyheter
Sales and growth opportunities

Jytte relanseres og kommer i nytt design
24. april 2019/av iren
Dream Quinoa-drikk
19. september 2016/av rogerhenriksen
Astrid och Aporna lanserer nytt pålegg – Pepperöni!
6. september 2020/av iren
Ny tomatserie i Norge
16. februar 2015/av rogerhenriksen
Alt fra den glutenfrie eksperten Fria blir nytt og mye bedre!
19. april 2017/av sofiekb
Dorset Cereals Berry Granola – granola med bær
27. september 2016/av rogerhenriksen
Bonduelle Linser, Kikerter og Røde Kidneybønner
18. februar 2015/av rogerhenriksen
Frokostblanding for barn – ikke tilsatt no’ tull
8. mars 2016/av rogerhenriksen