
GG Gressløk og pepper
GG er fibereksperten, og produserer i dag knekkebrød med høyest fiberandel i markedet. Alt produseres i Larvik, og sendes ut til hele verden.
Glutenallergikere har ofte problemer med å få i seg nok fiber, og spesielt vanskelig med å finne brødvarer som har mye fiber, har sunne ingredienser og smaker godt.
Nå lanserer GG glutenfrie knekkebrød bakt på gode naturlige råvarer i to smakfulle varianter: gressløk og pepper.
- Høyeste fiberinnhold på markedet av glutenfritt knekkebrød
- Velsmakende med glutenfritt kun som et tilleggsatributt – når ut til flere
- GG er norsk og har kun naturlige råvarer – naturlig er en viktig driver
Disse vil du finne i alle OBS, de største Mega og de største Extra.
Mer informasjon om GG og deres spennende historie kan man få ved å ringe Mette Bjørnum, som er eier og produktutvikler, tlf: 404 82 468
Relatert

Jensen & Co har innledet samarbeid med Astrid och Aporna. Vi tar vegetarisk på alvor – det blir 100% moro!
2. oktober 2017/av Linda ChristensenKoKo

Mjälloms Havre Tynnknekke
21. februar 2015/av rogerhenriksen
Jytte

Coppola Pomodorini – Hele cherrytomater med skinn
16. februar 2015/av rogerhenriksen
KNASENDE WEETABIX MINIS MED HERLIGE SJOKOLADEBITER
6. oktober 2020/av iren
Jensen & Co & Åmli satser sammen på pannekaker!
16. februar 2018/av Linda ChristensenConsumer Insights

Fria AB og Jensen & Co – Et samarbeid for fremtiden
22. september 2016/av sofiekb
Mjälloms Tunnbröd

Ella’s Kitchen lanserer yoghurt for litt større barn!
7. mars 2016/av Roger Henriksen
Jensen & Co- årets distributør 2014
11. november 2014/av rogerhenriksen
Ny barnegrøt på vei inn i hyllene
20. oktober 2017/av sofiekb
The Berry Company

Ny tomatserie i Norge
16. februar 2015/av rogerhenriksenForbrukerinnsikt

*Åmli

Coppola Pelati – Hele skinnfrie plommetomater
16. februar 2015/av rogerhenriksenConsumer Insights

Ella’s Kitchen relanserer hele smoothie-serien
10. september 2015/av rogerhenriksen
Ella’s Kitchen deltok på Barnas Bislettdag 14. Juni 2015
16. juni 2015/av rogerhenriksen
Nylonvask

Leksands Bakerens beste – Fire kornslag
18. februar 2015/av rogerhenriksen
Holmen Crisp vant Bedriftsutvklingsprisen 2019
25. oktober 2019/av iren
Jensen & Co og Rebel Kitchen inngår samarbeid.
2. mai 2019/av iren
Ella’s lanserer den Oransje
10. september 2015/av rogerhenriksen
Sunsweet
Våre partnere
Her finner du oss

Ella’s Kitchen

Leksands Knäckebröd
Kontaktpersoner

2 nye klemmeposer fra Ella’s Kitchen
16. februar 2015/av rogerhenriksenKontakt oss

Weetabix

Herlige havrestykker fra Fria
17. september 2016/av sofiekb
En smak av sommer på klemmepose!
30. mai 2018/av Linda ChristensenStrategy and category work

GG
Presse

Frokostblanding for barn – ikke tilsatt no’ tull
8. mars 2016/av rogerhenriksen
Nyhet! Fruktpuré – Mango mango mango
2. februar 2016/av rogerhenriksenHei, verden!
8. mai 2017/av rogerhenriksenHjem

Valsoia Krone-is – ny herlig 100 % vegansk is!
18. mai 2018/av Linda Christensen
Mjälloms Rundt Tynnknekke
21. februar 2015/av rogerhenriksen
Dream Quinoa-drikk
19. september 2016/av rogerhenriksenSales and growth opportunities
Vil du bli en av oss?

Jensen & Co AS overtar salg og markedsføring av Hervik bærsaft og syltetøy i dagligvaremarkedet
20. januar 2020/av iren
Mjälloms Rug Tynnknekke
21. februar 2015/av rogerhenriksen
Valsoia og Jensen & Co – plantebasert gelato til det norske markedet med fokus på den gode smaken!
1. februar 2018/av Linda Christensen
Spennende Ella’s nyhet! Flerkornsringer bringebær + ferskener
1. februar 2016/av rogerhenriksenVi skaper salg

GG Gressløk og pepper
22. september 2016/av rogerhenriksenDorset

Coppola Polpa + Grønnsaker
26. september 2016/av rogerhenriksen
Fria
Strategy and category work

Ella’s Kitchen middagsretter vant DLF innovasjonspris 2012
31. august 2012/av rogerhenriksen
The Berry Company fruktdrikker er nå tilgjengelig i Coop Mega
28. september 2020/av iren
Jensen & Co- årets distributør 2013
11. november 2013/av rogerhenriksenHistorie

Ella’s Kitchen – Frukt + ris ferskener + pære
22. oktober 2019/av iren
SPROUD

Valsoia

Alt fra den glutenfrie eksperten Fria blir nytt og mye bedre!
19. april 2017/av sofiekb
Åmli Innimellom
30. oktober 2020/av irenSaid about Jensen & Co

Carrinet

Saftige Sunsweet svisker i ny boks
20. november 2020/av iren
Sicilia
Aktuelt
Salg og vekstmuligheter

2 fruktige økologiske nyheter fra Ella’s Kitchen
15. mai 2016/av rogerhenriksenKunnskap & Co
Våre merkevarer

Et samarbeid for knasende vekst til knekkebrød
17. august 2018/av Linda Christensen
Moss Maltextrakt

Best Friend
Vareflyt og matsikkerhet

Ny film fra North Sea Salt Works
20. mai 2016/av rogerhenriksen
Jo-Ni

Gode glutenfrie nyheter til hele familien fra Fria
19. september 2017/av sofiekb
DOGA-merket 2019 tildelt til Holmen Crisp
10. februar 2020/av iren
Dorset Cereals Berry Granola – granola med bær
27. september 2016/av rogerhenriksenLedig stilling

Ny Ella’s gresktype yoghurt til de minste!
3. februar 2016/av rogerhenriksenSupply chain and food safety

Protein bar – tilgjengelig for alle og smaker godt!
3. mai 2019/av irenStrategi og kategoriarbeid

Bonduelle bønner i saus
19. februar 2015/av rogerhenriksen
Ryvita

Havsnø flaksalt
17. februar 2015/av rogerhenriksen
Ella’s Kitchen lanserer 2 smakfulle nyheter
10. september 2015/av rogerhenriksen
Ella’s Kitchen Kjeks havre + Kjeks rosiner og Kjeks rosiner + spelt
16. februar 2015/av rogerhenriksen
Rebel Kitchen
Cookies

Astrid och Aporna
Sagt om Jensen & Co

Odelia
Our Brands

Ella’s Kitchen Flerkornspinner gulrøtter + Flerkornshjul cheddar linser
16. februar 2015/av rogerhenriksenSaid about Jensen & Co

Sproud plantebasert drikke lanseres i Norge!
3. mai 2019/av iren
Ella’s Kitchen lanserer supergo’e økologiske mellommåltidsprodukter + pulvergrøt
19. april 2017/av sofiekb
Leksands Knekkepizza ® – Årets sprøeste nyhet i frysedisken
12. mars 2016/av rogerhenriksen
Dorset Cereals – frokost med råbra råvarer
9. mars 2016/av rogerhenriksen
GG Lin- & solsikkefrø
1. mai 2015/av rogerhenriksen
Valsoia Sandwich – ny herlig 100 % vegansk is!
24. april 2019/av iren
Dream lanserer to nye nøttedrikker i fri for-kategorien!
25. april 2017/av sofiekb
Michel et Augustin kjeks – går fra fransk til engelsk tekst på pakningene
11. september 2015/av rogerhenriksen
Valsoia La Crema – nytt supergodt plantebasert sjokoladepålegg med hasselnøtt
17. september 2019/av iren
Thins – Smaksfull sofafavoritt fra Ryvita
16. mai 2019/av iren
Bonduelle Linser, Kikerter og Røde Kidneybønner
18. februar 2015/av rogerhenriksen
EnaGo

Rebel Kitchen relanserer sin serie med plantebaserte drikker
17. september 2019/av iren
Odelia Steking Chili rapsolje
15. februar 2015/av rogerhenriksen
Hervik
Sales and growth opportunities

Coppola Polpa – Grovhakkede tomater
16. februar 2015/av rogerhenriksenProduktnyheter

North Sea Salt Works

Nitor

Coppola Passata – Finmoste og silte tomater
16. februar 2015/av rogerhenriksen
Astrid och Aporna lanserer nytt pålegg – Pepperöni!
6. september 2020/av iren
Michel & Augustin lanserer nå Petites Baguettes
20. februar 2015/av rogerhenriksen
Endelig en orntli‘ spiseklar grøt fra Ella’s Kitchen!
19. september 2016/av rogerhenriksen
Bonduelle deltok på IFormløpet
2. juni 2015/av rogerhenriksenSupply chain and food safety

To smakfulle Fria nyheter til alle som lever glutenfritt!
30. september 2020/av iren
Jensen & Co har innledet samarbeid med norskdyrket byggkorn DUGA – det ekstra sunne byggkornet!
16. mai 2018/av Linda Christensen
Visuelt Awards 2019 – Gull for redesign av glutenfritt Jyttemjøl i kategorien grafisk design
24. april 2019/av iren
Nitor tekstilfarge – alt i ett
24. september 2016/av rogerhenriksenOm Jensen & Co
Contact Persons
Valsoia

Ella’s Kitchen har lansert spennende mellommåltider for barn på farten
4. oktober 2018/av rogerhenriksen
Jytte relanseres og kommer i nytt design
24. april 2019/av irenContact Persons
Knowledge & Co

Nyhet i Norge fra Bear
19. april 2017/av sofiekb