Valsoia La Crema – nytt supergodt plantebasert sjokoladepålegg med hasselnøtt

Valsoia utvider sin serie av plantebaserte produkter i Norge med et herlig sjokoladepålegg med hasselnøtt for hele familien. La Crema har en perfekt smørbar konsistens og er både glutenfritt og fritt for palmeolje. Dette er det veganske alternativet til Nugatti. Pålegget er 100 % plantebasert og egner seg derfor godt til både allergikere, veganere og alle andre som ønsker mer plantebasert inn i kostholdet.

Valsoia tilbyr melkefrie og veganske produkter innenfor en rekke områder, heriblant gelato, yoghurt, ost, desserter, kjøttfrie produkter, pålegg, mm. Målsetningen til Valsoia er å bidra med sunne, plantebaserte alternativer til tradisjonelle matvarer, samtidig som god smak og tekstur beholdes.

Valsoia La Crema er tilgjengelig i større Menybutikker samt i utvalgte Spar- og Kiwi-butikker fra og med uke 38.