Bonne Maman
Bonne Maman ble grunnlagt i en liten landsby beliggende i en vakker region sørvest på den franske landsbygda. Bonne Maman er i dag et av verdens mest kjente syltetøy, og de er representert i 120 land verden over.
Hemmeligheten til Bonne Maman er veldig enkel – ingrediensene. De benytter kun naturlige ingredienser og den fineste frukten og bærene til syltetøyet som lages med kjærlighet og omtanke. Vi er opptatt av at våre produkter skal være mest mulig naturlige, og vi benytter derfor aldri konserveringsmidler, kunstige smakstilsetninger eller kunstige fargestoffer.
For å beholde de naturlige smakene og de generøse bitene koker vi vårt syltetøy langsomt slik vi alltid har gjort det. Dette gir en tykk og fløyelsmyk konsistens hvor du tydelig både kan se og kjenne bitene av frukten og bærene. Smaken er det viktigste for oss. Vi har derfor valgt å søte våre syltetøy med naturlig sukker, og bruker ikke fruktose eller konsentrert fruktjuice da vi mener dette går ut over smaken.