To smakfulle Fria nyheter til alle som lever glutenfritt!

Denne høsten lanserer Fria to spennende nyheter!

Fria Havrerundstykker er bakt på samme kjente oppskrift som Fria Havrebrød som er Norges mestselgende glutenfrie brød i fryseren.

Rundstykkene dekker andre spiseanledninger enn brødet og er supre til matpakken, på tur eller til frokost hjemme. En pose inneholder fire saftige rundstykker bakt med fiberrik havre. Produktet er nøkkelhullmerket og har to kaker på grovhetsskalaen. Rundstykkene er gode som de, men enda bedre oppvarmet.

Produktet er gluten, laktose og melkeproteinfritt. Du finner Fria Havrerundstykker i den glutenfrie fryseren i utvalgte Joker, Kiwi, Spar, Meny og Bunnpris-butikker.

Et annet velsmakende produkt som lanseres i september er Fria Boller med rosiner. Posen består av fire klassiske boller med rosiner med deilig smak av kardemomme. Produktet er utviklet for det norske markedet som elsker gjærbakst. Bollene er gode som de er, men enda bedre oppvarmet. Produktet er gluten, laktose og melkeproteinfritt.
Du finner Fria Boller med rosiner i den glutenfrie fryseren i utvalgte Joker, Spar, Meny, Bunnpris, Obs, Coop Mega og Extra-butikker.