GG Gressløk og pepper

GG Gressløk og pepper

GG er fibereksperten, og produserer i dag knekkebrød med høyest fiberandel i markedet. Alt produseres i Larvik, og sendes ut til hele verden.

Glutenallergikere har ofte problemer med å få i seg nok fiber, og spesielt vanskelig med å finne brødvarer som har mye fiber, har sunne ingredienser og smaker godt.

Nå lanserer GG glutenfrie knekkebrød bakt på gode naturlige råvarer i to smakfulle varianter: gressløk og pepper.

  • Høyeste fiberinnhold på markedet av glutenfritt knekkebrød
  • Velsmakende med glutenfritt kun som et tilleggsatributt – når ut til flere
  • GG er norsk og har kun naturlige råvarer – naturlig er en viktig driver

Disse vil du finne i alle OBS, de største Mega og de største Extra.

Mer informasjon om GG og deres spennende historie kan man få ved å ringe Mette Bjørnum, som er eier og produktutvikler, tlf: 404 82 468

Relatert